Fit en met plezier aan het werk met Movir

Je wilt als huisarts de tijd en energie hebben om je patiënten zo goed mogelijk bij te staan. Met de Huisartsen-AOV van Movir kun je daarbij rekenen op ondersteuning van professionals die begrijpen wat er op je afkomt. Zo bieden we preventiepakketten die specifiek zijn toegesneden op praktijkhouders, waarnemers en jonge ouders. Met de workshops en individuele coaching in deze pakketten ondersteunt Movir je om gezond te zijn en elke dag een stapje vooruit te gaan.

Preventiepakket

voor Praktijkhouders

Preventiepakket

voor Waarnemers

Preventiepakket

voor Jonge ouders

Thuis in de wereld van huisartsen

Movir verzekert al meer dan 100 jaar het merendeel van alle vrijgevestigde huisartsen in Nederland tegen arbeidsongeschiktheid. We weten daarom wat er speelt en kennen de behoeften als het gaat om gezond en met plezier aan het werk zijn. Ook de coaches en docenten van Elestia hebben ruime ervaring met huisartsen.

Elestia: sparren met een onafhankelijke partij

Movir ondersteunt je graag om je werk als huisarts zo goed en plezierig mogelijk te doen. We begrijpen dat je zaken die dat in de weg staan liever niet met ons bespreekt. Daarom hebben wij Elestia in het leven geroepen. Met de onafhankelijke coaches en docenten van Elestia kun je anoniem en kosteloos van gedachten wisselen, over wat er speelt in je werk én in je privéleven.

Sinds 2012 heeft Elestia duizenden artsen succesvol ondersteund. Ook huisartsen weten de weg naar Elestia te vinden: in 2019 maakten circa 1.000 huisartsen gebruik van de support door Elestia. Zij waarderen de coaches met een 8,8. En 67% geeft aan dat ze met coaching hebben voorkomen dat ze zich ziek moesten melden.

Doe de online zelftest


Hoe is het met je mentale gezondheid? Hoeveel stress ervaar je en hoe ga je daarmee om? Met deze online zelftest weet je binnen 3 minuten hoeveel stress je ervaart en wat de oorzaken daarvan zijn. Ook meet de test in hoeverre je goed om kunt gaan met stress.

Mentale vitaliteit